Gost 4. oddaje UP v 2. sezoni je Robi Špiler. S Tjašo Štruc obožujeta vrtnarjenje, imata Vrt obilja in celo vrsto sledilcev na družabnih omrežjih. Kot poudarjata sta svoj posel razvila okoli hobija in ne iz hobija. Zato svojih pridelkov ne prodajata, z veliko vnemo in natančnostjo pa predajata znanje o vrtnarjenju in svobodnem življenju z naravo. Z Anjo Hlača Ferjančič in Micem Melanškom, soustanoviteljem Hooray Studios, so med drugim govorili o drugačnem pogledu na podjetništvo, o življenju v majhni hiški in zavestnem omejevanju rasti posla.

S Tjašo Štruc sta učitelja sonaravnega vrtnarjenja

Robi Špiler in Tjaša Štruc obožujeta vrtnarjenje, imata Vrt obilja in celo vrsto sledilcev na družabnih omrežjih. Kot poudarjata, sta svoj posel razvila okoli hobija in ne iz hobija. Zato svojih pridelkov ne prodajata, z veliko vnemo in natančnostjo pa predajata znanje o vrtnarjenju in svobodnem življenju z naravo. Tako se Robi spominja njunih začetkov skupnega življenja.

"Po tem, ko sem pri 22-ih letih zapustil študentsko službo v gradbeništvu, je iz želje, da bi imel svoj prostor, nastala najina hiška. Takoj po končanem faksu sem imel na strani nekaj denarja in s tistimi 5000 € sem začel. Res je majhna, spodaj imava 11 kvadratnih metrov, spalnih prostorov pa je 6 kvadratov."

Robi Špiler je gost 4. oddaje UP v 2. sezoni. Z Anjo Hlača Ferjančič in Micem Melanškom med drugim govorijo o drugačnem pogledu na podjetništvo, o življenju v majhni hiški in zavestnem omejevanju rasti posla.

V seriji oddaj UP predstavljamo tiste, ki si upajo in ki so iz startupov razvili uspešno podjetje. Strokovni sodelavec in sovoditelj oddaje je Mic Melanšek, soustanovitelj in kreativni direktor Hooray Studios. Skupaj z Anjo Hlača Ferjančič bosta gostila zanimive mlade upe, ki so iz zagonskih podjetji ustvarili uspešnice.

Anja Hlača Ferjančič