Sanje o Katarju so splavale po jadranskem morju. Slovenija je po šestih krogih daleč za vodilnima, za Rusijo in Hrvaška. Skoraj za toliko točk zaostaja, kolikor jih je doslej zbrala. V Splitu je izgubila s 3:0, predvsem pa razočarala. Doživela je največji kvalifikacijski poraz po desetletju in pol. Hrvaška zmaga bi lahko bila še precej izdatnejša. Ponavljala so se stare napake. Najmočnejša postava še vedno ni znana, menjave spet niso prinesle želenega učinka, obramba je bila pogosto neodločna in na prepihu, ekipa neborbena do te mere, da se je kapetan Jan Oblak spraševal, kako je to mogoče, selektor Kek pa napovedal, da bodo potrebni konkretni pogovori, da reprezentanca ugotovi, kako naprej. Dogajanje na Hrvaškem bo prečesala nogometna reporterska ekipa Vala 202 Boštjan Janežič, Jože Pepevnik, Marko Cirman in voditelj Luka Petrič.

Najvišji kvalifikacijski poraz po desetletju in pol, ponavljajo se iste napake, po neborbeni predstavi se kapetan Oblak sprašuje, kako je to mogoče

Sanje o Katarju so splavale po jadranskem morju. Slovenija je po šestih krogih daleč za vodilnima, za Rusijo in Hrvaška. Skoraj za toliko točk zaostaja, kolikor jih je doslej zbrala. V Splitu je izgubila s 3:0, predvsem pa razočarala. Doživela je največji kvalifikacijski poraz po desetletju in pol. Hrvaška zmaga bi lahko bila še precej izdatnejša. Ponavljala so se stare napake. Najmočnejša postava še vedno ni znana, menjave spet niso prinesle želenega učinka, obramba je bila pogosto neodločna in na prepihu, ekipa neborbena do te mere, da se je kapetan Jan Oblak spraševal, kako je to mogoče, selektor Kek pa napovedal, da bodo potrebni konkretni pogovori, da reprezentanca ugotovi, kako naprej. Dogajanje na Hrvaškem bo prečesala nogometna reporterska ekipa Vala 202 Boštjan Janežič, Jože Pepevnik, Marko Cirman in voditelj Luka Petrič.

Boštjan Janežič, Luka Petrič, Marko Cirman, Jože Pepevnik