Galerija

Little Simz − Sometimes I Might Be Introvert

Naj bo rapovska prihodnost raje damska

Introvertirana? Ni problema, povsem razumljivo. Tudi drugi album londonske raperke je v veliki meri naslonjen na soul in funk, celo na acid-jazz. Raperkina iskrenost iz naslova bo ob galerijski selekciji nič kaj introvertiranih songov splahnela. Nenazadnje Little Simz v uspešnici Woman znova nastopi skupaj z Cleo Sol, nekaj ključnih funkov in nu-funkov s tega sočnega albuma pa je prispevala tudi skupina Sault, katere (dopisni) članici sta obe glasbenici. Posebej izpostavljen bo tudi Dwon, medvoški raper, ki predstavlja svoj prvi album Ronin.

Uvod v rubriko si prisvoji Kanye West, iztek zaznamuje poudarjeno introvertirana skupna epika Dava in Jamesa Blaka iz južnega Londona, od plesno navdahnjenih elektronikov se podvizata domačin Ichisan in Shingo Nakamura, trapersko kvoto pa pomagata zapolniti Trippie Redd (v sodelovanju z Lilom Uzijem Vertom), Polo G in Drake. Po krepkem desetletju se kot solistka vrača tudi triphoparka Martina Topley Bird.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih