V času olimpijskih iger vam predstavljamo tudi Slovence, ki so na igrah kot člani mednarodnih zvez, sodniki ali tekmovalci v dresih drugih držav. Sem spadata tudi sodnika David Cok in Bojan Lah.

V času olimpijskih iger vam predstavljamo tudi Slovence, ki so na igrah kot člani mednarodnih zvez, sodniki ali tekmovalci v dresih drugih držav. Sem spadata tudi sodnika David Sok in Bojan Lah.

Vedno se razveselimo vseh Slovencev na največjih igrah, kamor seveda spadajo tudi olimpijske igre. Na letošnjih igrah sta poleg tekmovalcev tudi slovenska rokometna sodnika. David Sok in Bojan Lah sta sodila tudi na letošnjem svetovnem prvenstvu v Egiptu in na olimpijskih igrah v Riu 2016.

"V današnjih modernih časih, ko imamo na voljo analize se lahko precej bolje pripravimo na tekmo. Dobro je poznati igralke in igralce ter njihove taktične zamisli." - David Sok

Sok in Lah sta na letošnjih igrah sodila tekme moških reprezentanc: Francija - Bahrajn, Argentina - Brazilija, Japonska - Švedska in ženskih: Francija - Brazilija, Južna Koreja - Nizozemska.

Dare Rupar