V tokratnem podkastu smo podrobno prečesali 3. etapo 27. kolesarske dirke po Sloveniji, ki jo je dobil Bask Jon Aberasturi, ki je bil sicer drugi na uvodni etapi v Rogaški Slatini. Španec je v ciljnem sprintu v Krškem tokrat ugnal Mateja Mohoriča, ki pa je oblekel majico vodilnega po točkah na domačih dirkah. V zeleni majici zanesljivo ostaja Tadej Pogačar, najboljši mladi kolesar je Kristjan Hočevar, ki se je v cilj danes pripeljal v času zmagovalca, skupina je štela 33 kolesarjev. Na trasi med Brežicam in Krškim se je zbralo nekaj manj gledalcev kot v preteklih dneh in kot jih je pričakovati na jutrišnji kraljevski etapi od Ajdovščine do Svete Gore nad Novo Gorico.

Matej Mohorič je drugič zapored na 27. dirki po Sloveniji končal na 2. mestu, tokrat je v sprintu v Krškem zaostal za Baskom Jonom Aberasturijem

V tokratnem podkastu smo podrobno prečesali 3. etapo 27. kolesarske dirke po Sloveniji, ki jo je dobil Bask Jon Aberasturi, ki je bil sicer drugi na uvodni etapi v Rogaški Slatini. Španec je v ciljnem sprintu v Krškem tokrat ugnal Mateja Mohoriča, ki pa je oblekel majico vodilnega po točkah na domačih dirkah.

V zeleni majici zanesljivo ostaja Tadej Pogačar, najboljši mladi kolesar je Kristjan Hočevar, ki se je v cilj danes pripeljal v času zmagovalca, skupina je štela 33 kolesarjev.

Video povzetek tretje etape @TourOfSlovenia

Bask Aberasturi je "aberastural" v sprintu v Krškem, mohorastural pa tudi @matmohoric @BHRVictorious na drugem mestu. @TamauPogi ohranja vodstvo

Video @bozic_matic @LukaD_ pic.twitter.com/xSaQtVabcZ

— Igor Tominec (@IgorTominec) June 11, 2021

Na trasi med Brežicam in Krškim se je zbralo nekaj manj gledalcev kot v preteklih dneh in kot jih je pričakovati na jutrišnji kraljevski etapi od Ajdovščine do Svete Gore nad Novo Gorico.

Igor Tominec, Jan Grilc, Marko Polak