Le še pet prostih mest je na voljo v osmini finala Eura 2020. Danci so prihrumeli v izločilne boje po prepričljivi zmagi proti Rusom. Vnovič so odlično igrali, a šele prvič osvojili točke. V Avstriji je mnoge skrbelo, da bi se lahko ponovila sramota iz Gijona. Na svetovnem prvenstvu leta 1982 so Avstrijci in Nemci odigral tekmo brez žara, borbe in elana, obema reprezentancama je namreč ustrezal neodločen izid, a zgodovina se je včeraj ni ponovila, saj je Avstrija zasenčila Ukrajino v minimalni zmagi. V oddaji boste tudi slišali, kakšen nogomet spremljamo na prvenstvu. Zakaj polovica ekip igra s tremi zadaj, kakšna preobrazba je uspela Italijanom in kako je Nemcem uspelo preobraziti ekipo med prvo in drugo tekmo? Gost je pomočnik glavnega trenerja pri Bravu in vodja tamkajšnje mladinske šole Aleš Arnol, iz radijske športne redakcije pa so z vami Boštjan Janežič, Jože Pepevnik in Luka Petrič.

Danci in Avstrijci navdušili, Belgijci in Nizozemci ostajajo 100-odstotni, Španci in Portugalci se bodo skušali izogniti izpadu

Le še pet prostih mest je na voljo v osmini finala Eura 2020. Danci so prihrumeli v izločilne boje po prepričljivi zmagi proti Rusom. Vnovič so odlično igrali, a šele prvič osvojili točke. V Avstriji je mnoge skrbelo, da bi se lahko ponovila sramota iz Gijona. Na svetovnem prvenstvu leta 1982 so Avstrijci in Nemci odigral tekmo brez žara, borbe in elana, obema reprezentancama je namreč ustrezal neodločen izid, a zgodovina se včeraj ni ponovila, saj je Avstrija zasenčila Ukrajino v minimalni zmagi. V oddaji slišite tudi, kakšen nogomet spremljamo na prvenstvu. Zakaj polovica ekip igra s tremi igralci zadaj, kakšna preobrazba je uspela Italijanom in kako je Nemcem uspelo preobraziti ekipo med prvo in drugo tekmo. Gost je pomočnik glavnega trenerja pri Bravu in vodja tamkajšnje mladinske šole Aleš Arnol, iz radijske športne redakcije pa so z vami Boštjan Janežič, Jože Pepevnik in Luka Petrič.

Boštjan Janežič, Luka Petrič, Jože Pepevnik