Nikoli ne odpiši Nemcev. Mnogi so padli v to past pred drugim krogom in napovedali, da bodo Nemci spet izpadli v skupinskem delu, toda Elf je proti evropski prvakom pokazal, da še ni za staro šaro. Kaj je bil ključ nemške zmage in kaj je šlo narobe na portugalskih bokih? To so se spraševali gostje oddaje. Ob radijski trojici Boštjanu Janežiču, Marku Cirmanu in voditelju Luki Petriču je bil še novinar Večera Marko Kovačevič. Slišali boste tudi, da je angleška nogometna javnost zelo zaskrbljena po bledi predstavi Anglije proti Škotski, da Španci spet niso imeli plana B in da Poljska in Madžarska s točko ostajata nad površjem. Gostje so tudi razvrstili vse najboljše ekipe v ozek in širok krog favoritov ter izbrali nekaj nepričakovanih izstopajočih posameznikov prvenstva.

Prerojeni Nemci navdušili, Portugalci in Španci ponavljajo iste napake, kdo so nepričakovani izstopajoči igralci prvenstva?

Nikoli ne odpiši Nemcev. Mnogi so padli v to past pred drugim krogom in napovedali, da bodo Nemci spet izpadli v skupinskem delu, toda Elf je proti evropski prvakom pokazal, da še ni za staro šaro. Kaj je bil ključ nemške zmage in kaj je šlo narobe na portugalskih bokih? To so se spraševali gostje oddaje. Ob radijski trojici Boštjanu Janežiču, Marku Cirmanu in voditelju Luki Petriču je bil še novinar Večera Marko Kovačevič. Slišali boste tudi, da je angleška nogometna javnost zelo zaskrbljena po bledi predstavi Anglije proti Škotski, da Španci spet niso imeli plana B ter da Poljska in Madžarska s točko ostajata nad površjem. Gostje so tudi razvrstili vse najboljše ekipe v ozek in širok krog favoritov ter izbrali nekaj nepričakovanih izstopajočih posameznikov prvenstva.

Boštjan Janežič, Luka Petrič, Marko Cirman