V podrobni analizi kraljevske etape 27. Dirke po Sloveniji smo prečesali dogajanje na trasi, Emirati so dokazali, da jim na tej dirki res ni para, nadzorovali so celoten potek etape. Diegu Ulissiju je zmago prepustil Tadej Pogačar, ki bo jutri v Novem mestu postal 10. Slovenec z zmago na domači pentlji. Etapa pa je bila za našo ekipo posebna tudi zato, ker jo je z oglašanji iz letala pospremil Jan Grilc, njegov pilot je bil sodelavec Sandi Škvarč. O etapi razmišljata še Igor Tominec in Marko Polak.

Kraljevsko etapo 27. Dirke po Sloveniji je dobil zadnji zmagovalec naše kolesarske pentlje, drugi pa je bil bodoči zmagovalec Dirke po Sloveniji

V podrobni analizi kraljevske etape 27. Dirke po Sloveniji smo prečesali dogajanje na trasi, Emirati so dokazali, da jim na tej dirki res ni para, nadzorovali so celoten potek etape. Diegu Ulissiju je zmago prepustil Tadej Pogačar, ki bo jutri v Novem mestu postal 10. Slovenec z zmago na domači pentlji.

Končana je kraljevska etapa @TourOfSlovenia

Etapni zmagovalec @DiegoUlissi, skupno pa je pred zmago @TamauPogi @TeamEmiratesUAE

Video tudi z našim »letečim« reporterjem @JanGrilc by @bozic_matic @LukaD_ @Val202 pic.twitter.com/EXSxon9l6z

— Igor Tominec (@IgorTominec) June 12, 2021

Etapa pa je bila za našo ekipo posebna tudi zato, ker jo je z oglašanji iz letala pospremil Jan Grilc, njegov pilot je bil sodelavec Sandi Škvarč.

Igor Tominec, Jan Grilc, Marko Polak