Cederama

H.E.R. – Back of My Mind

Top R&B ali pač R&B top

Če je kdo poseben, potem je to H.E.R. Resnično redki so izvajalci, ki najodmevnejšo glasbeno nagrado grammy osvojijo dobri dve leti pred izdajo prvega albuma. Pevkino prvo delo z naslovom H.E.R. je bilo tiste kompilacijske vrste oziroma normirano kot mikstejp. Skoraj analogna je tudi pevkina pojavnost v naših valovskih režimih. Zanimivo, pred meseci ste H.E.R. s skladbo Fight For You izbrali za našo popevko tedna. Pri čemer ta uspešnica sploh ni zavedena na album Back of My Mind, pač pa je del glasbene porcije iz filma Judas And The Black Messiah.
H.E.R. s pravim imenom Gabriella Wilson je kot veteranka, pa čeprav je še vedno novinka. Po tej Cederami to že ne bo več držalo. Je torej izjemna H.E.R., R&B-pevka iz Kalifornije, s svojim dolgo pričakovanim velikim avtorskim zamahom dosegla visoka pričakovanja? Zagotovo jih je. In ne samo to. Artizem bodoče velikanke R&B-ja, torej njen izraz skupaj z njeno podobo, je z novostjo Back of My Mind postal še bolj vpliven.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih