Top albumov

The Offspring - Let the Bad Times Roll

Najboljše skladbe na albumu so tiste, ki jih na njem pričakujemo

maxresdefault
foto: Arhiv založbe

Ameriška zasedba The Offspring je po letih molka znova spregovorila. Aprila je izdala težko pričakovani 10. studijski album Let the Bad Times Roll, ki je zaradi pandemije izšel leto dni pozneje, kot je skupina sprva načrtovala. Kalifornijska zasedba, ki šteje že več kot 37 let, je skupaj s skupinama Green Day in Rancid zaslužna za ponovno obuditev punk rocka v 90-ih letih prejšnjega stoletja, do danes pa je prodala več kot 40 milijonov izvodov albumov, to pa jo uvršča med najuspešnejše punkrockerje vseh časov.

Najboljše skladbe na albumu so tiste, ki jih na njem pričakujemo. Torej tiste, po katerih The Offspring takoj prepoznamo in v katerih se zasedba počuti najbolj domače. Eksperimentiranje z glasbenim izrazom je seveda vedno dobrodošlo, a to ne pomeni, da je vsak simpatičen odklon po vsej sili nujno vključiti na album. Ta sicer ne ponuja posebno izvirne glasbe, pa tudi ne koherentne celote – zdi se, da je zasedba album skrpala iz svojih nekdanjih najbolj prepoznavnih glasbenih uspehov ter zgodnjega ustvarjanja kolegov iz podobnih žanrskih voda.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih