RH 202

Poletni elektronski ritmi in Lucca Loggia

Calvin Harris ft. Tom Grennan, Jax Jones, Underworld, The Blessed Madonna, Krystal Klear, Oliver Huntemann, AiDoll, Valentino Kanzyani, Benjamin Shock ft. KayKay, Lim Nylon

RH 202 je tudi ta konec tedna stregel sveže plesne ritme domačih in tujih glasbenih ustvarjalcev. Med drugimi smo slišali pop elektronski novosti, ki sta ju dostavila Calvin Harris in Jax Jones, premierno smo predstavili tudi nov stranski projekt AiDoll slovenskega tehno didžeja Psiha, na domačem so se vrteli Lim Nylon, Benjamin Shock in KayKay, v podaljšku pa nas je z nepretrgano mešanico house ritmov opremil slovenski didžej Lucca Loggia.


01. Calvin Harris ft. Tom Grennan – By Your Side
02. Jax Jones – Feels
03. Krystal Klear – Piano Banana
04. Jungle – Keep Moving (The Blessed Madonna Remix)
05. Dom Dolla – Pump The Brakes (LP Giobbi Remix)
06. Maxi Meraki – Way Too Long
07. Elohim & Big Freedia – Strut (Myd Remix)
08. Spiller ft. Sophie Ellis-Bextor – Groovejet (If This Ain’t Love)
09. iZNiik – Here 2 Dance
10. Maur – Deep Inside
11. Shouse – Love Tonight (Oliver Huntemann Remix)
12. John Summit & Parachute Youth –- Better Than This
13. Because Of Art ft. Ruth Royall – Lost In The Sun (Simon Doty Day Mix)
14. AiDoll – Humanize (Valentino Kanzyani Remix)
15. Eynka – Shadow Dance
16. Alan Fitzpatrick & Lawrence Hart – Warning Signs
17. Underworld – Cowgirl (Hutch Breaks Edit)
18. Kevin Morby – Harlem River (Technasia Bootleg)
19. Bart Skils – East Of The Sun
20. Three ’N One – Sin City (Teenage Mutants Remix)
21. Lim Nylon – Breathe
22. Eagles & Butterflies ft. Shey Baba – Rebel
23. Benjamin Shock ft. KayKay – Aura


Lucca Loggia

V najstniških letih so mu predstavili elektronsko glasbo in takoj je postala njegova strast. Prvi stik z gramofoni je imel že zelo zgodaj, ko je bil tudi sam podivjan, kot nor, hiter in močan ritem. Nekaj let je zabaval občinstvo s tršo hard techno in schranz glasbo pod imenom Ouzo.
Po tem obdobju je svojo didžejevsko pot dal na stran, vendar njegova naklonjenost do glasbe ni nikoli zamrla. Nadgradil je svoje znanje, se poučil o modernejši opremi in novejših tehnikah ter se vrnil na sceno. Z leti pa se je njegov okus za glasbo spremenil in tudi sam ni več podivjan kot trd ritem. Zdaj je bolj lahkoten in energičen, podoben melodiji, kar se kaže tudi v njegovem glasbenem slogu. Rad ustvarja harmonijo s house, tech house in melodic techno/house glasbo.
Glasba je njegov največji navdih. Vedno se trudi, da na svoje nastope prinese nekaj svežega in dinamičnega. Pogosto izbira novejšo produkcijo tujih izvajalcev, največkrat melodično s funky ali klasičnim pridihom. Njegov cilj je združiti čim več različnih poslušalcev, ki uživajo v enaki glasbi – glasbi, ki je narejena za vse.
Pojavljal se je že po vsej Sloveniji. Največja dogodka, na katerih se je pojavil, sta Glitterbox, ki je bil organiziran v sklopu Kurzschlussa, in festival StellarBeat. Zmagal je na DJ-tekmovanjih in nastopil tudi na festivalu Summer Spark in Castle. Oder je zavzel v klubu K4, Terminal, Mansion, Livada, Satchmo, vso noč pa je vrtel glasbo v Žičkem dvoru (Festival Lent), Coco Caffeju in v Steakhousu. Oder si je že delil z nekaterimi svetovno znanimi didžeji, kot so Claptone, Mousse T., Paolo Barbato in Mike Vale.
Med epidemijo se je le še bolj povezal z glasbo. V prvem valu je v karanteni vsako nedeljo s prenosi svojih mixov v živo zabaval in bodril ljudi, nato pa se je odločil, da je čas za korak naprej. Da bi nadgradil svoje znanje, se je vpisal v šolo glasbene produkcije. Vzel si je čas za učenje in zdaj že ustvarja svojo glasbo, zato bodite pripravljeni!