Notice

Leyre – Energy

Delaj tisto, kar imaš rad, da se boš dobro počutil

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih

 

Devetnajstletna Leyre Legarda Ventura je novi glas na domači glasbeni sceni: "Menim, da preveč glasbenikov cilja na komercialnost in potem je veliko zelo podobnih komadov. Manjka drugačnosti, ki pa jo opažam v hiphopovski sceni. "

"Mami je iz Dominikanske republike, oči je Španec. Tudi sama sem se rodila v Španiji, potem smo se preselili v Novo mesto. Tam se na trenutke nisem počutila sprejeto, zato sem se odločila za šolanje v Ljubljani, kjer je veliko različnih ljudi in se počutim udobneje. Mladi ustvarjalec mora imeti veliko samozavesti in močno samopodobo, saj ne boš vedno vsem všeč in s tem ni nič narobe."

Z glasbo se je začela ukvarjati pri 13 letih, ko je nastopila v muzikalu, v sodelovanju s produkcijsko ekipo KVN pa je pred kratkim izdala svojo prvo avtorsko skladbo Energy, ki se giba v soulovskih, funkovskih in hiphopovskih vodah: "Moje sporočilo ljudem je, naj se osredotočajo na stvari, ki jih veselijo in si s tem polnijo energijo."