Galerija

Bugzy Malone – The Ressurection

Ker "ni začel iz nič"

Prenekateri slovenski raperji v svojih slavnih verzih vneto ponavljajo, da so "začeli iz nič". Kar koli naj bi že to pomenilo, čeprav dejansko ne pomeni nič (nenavadnega oz. vnetega ponavljanja vredno), pa so naokrog tudi liki, ki pogojno vendarle niso začeli iz nič. Tak je Bugzy Malone, ki ima ima zgodovino. Če Malonov CV sprva ne poka zaradi parametrov o njegovi ustvarjalnosti, pa je ta še kako filmsko mamljiv. Manchestrski grimear Bugzy Malone res ni začel iz nič, saj izhaja iz družine kariernih kriminalcev. Rapati je začel že zgodaj. To je pri 17 ali takoj, ko so ga prvič izpustili iz zapora. Prej ni rapal, temveč je ropal. Odlična Bugzyjeva druga albumska stvaritev je bila, kako ironično, (po vsej verjetnosti) sprva nič, zato se (zdaj) lahko upravičeno imenuje The Ressurection (Vstajenje). Take potrebujemo!

Začeli bomo spoznavati novi album (Voda) ljubljanskega funky elektornika Ichisana, premierno nastopi nova velika zvezda domače soul scene, to je Novomeščanka Leyre. Leyrejin mentor Side in Mirko Grozny bosta domača hiphopovska stebra, priključili se jima bodo tudi J.Cole, D Smoke, 42 Duggs in Jay-Z.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih