Galerija

Patrick Paige II – If I Fail Are We Still Cool

A. F. F. (Aero Funk Flota)

Kalifornijski funkovski basist je član proslavljene zasedbe The Internet, ki je skoraj logično nadaljevanje nekdanjega odličnega kolektiva Odd Future. Kot pravi sam, je obseden z letali in letenjem – kako pripravno. Paigeov tretji album je raje hipnotično počasnejši in erotično domišljav po vzoru Marvina Gaya. Priletel je ravno ob pravem času. Na njem se funk ekstenzivno meša s triphopom, nu-soulom in progresivnim low-fi jazzom.

Patrick Paige II bo večkratna galerijska soseščina Izolanu Drillu, ki ima nov komad (skupaj s Tschimyjem), Doša spet pristavi enega skupnega s Samom Borisom in Kosto s svoje nove albumske postavke IRU tok misli, Doševo modo bosta, začenši s tem petkom, prevzela tudi Mirko Grozny in Ghet Heat, ki sta zdaj res predstavila skupni album Morilne veščine. Med povratniki spet zaregljajo Anglež AJ Tracey, prav tako J.Cole, ki je od tega tedna ameriška albumska številka ena. Da o zimzeleno-kaotičnih Captial Crew niti ne govorimo. Galerijska plesna divizija bo prav tako pestra in pisana, saj jo bo z novim prižigom spet razvnel tudi Monom.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih