Evo Pavli poznate iz skupine Tosca Beat in po himni evropskega odbojkarskega prvenstva. Zdaj ima nov projekt, ki prinaša glasbeni EP, kratki film, pesniško zbirko in slikarsko razstavo.

Prva skladba s prihajajočega albuma v okviru glasbenega projekta Sreči, obenem pa bosta izšla tudi pesniška zbirka in kratki film

Evo Pavli, klasično in pop pevko, likovno ustvarjalko, plesalko, smo v Noticah gostili pred dvema letoma, ko je napisala uradno pesem članskega moškega evropskega prvenstva v odbojki z naslovom Lets go together. Zdaj ima novo skladbo, ki bo septembra izšla na minialbumu z naslovom Sreči: " Na njem bo pet skladb in vse imajo rdečo nit iskanje sreče. Je refleksija položaja, v katerem smo. Žanrsko se dve skladbi spogledujeta s hiphopom, dve z disko popom, ene ne morem umestiti nikamor."

 

Skladbo Mižim je sproduciral Hugo Smeh - Hyu, besedilo pa je Eva Pavli napisala skupaj z mlado pesnico Zalo Nežo Zajc: "Skladba Mižim govori o tem, da bi morali odpirati oči. Gledati okrog sebe, povedati stvari, ki nam ležijo na duši."

V sklopu projekta Sreči bo izšla Nežina pesniška zbirka, ki jo bo ilustrirala Eva, ki se je kot diplomirana slikarka med karanteno vrnila v atelje. Poleg pesniške zbirke, likovne razstave, mini albuma pa bodo v okviru omenjenega projekta posneli še kratki film, ki bo dodal vizualno podobo vsem petim skladbam.

Neja Jerant