Mrfy imajo novo glasbo. Singlu, s katerim napovedujejo novo ploščo, so dali naslov Zaljubila. Obtem so Mrfy za omenjeno skladbo izdali tudi videospot.

Skladba, ki vam jo skupina igra živo. Zasedbo živi nastopi definirajo, tudi zato je skladba posneta, kot so jo člani odigrali v studiu

Mrfy imajo novo glasbo. Singlu, s katerim napovedujejo novo ploščo, so dali naslov Zaljubila: "Producent skladbe je Žare Pak, ki je doprinesel svežino v našem razmišljanju in delovanju. Ko smo bili skupaj z njim v studiu, smo osvežili medsebojni odnos znotraj benda, pa tudi odnos do glasbe, kar je blagodenjo vplivalo na naš obstoj."

"Singli imajo velikokrat večji vpliv kot plošča v celoti, pa vendar prisegamo nanjo in jo bomo tudi izdali. V času, ko je kvantiteta pred kvaliteto, poskušamo narediti nekaj, kar bo ostalo dlje. Zato si vzamemo več časa za snemanja. Ogromno glasbe imamo pripravljene, a nas od delujoče celote loči še veliko dela. Iz vsakega komada bomo naredili maksimalno."

Obtem so Mrfy za omenjeno skladbo izdali tudi videospot: "Je celostni izdelek, ki se lepo prilega h komadu. Glede naše vizualne podobe se ravno v spotu vidi, da smo bolj samozavestni, kako smo videti in kako si želimo, da bi bili videti, ta vidik nam je pomemben."

 

Mrfy bomo živo lahko slišali v sredo, 5.5., v Jutranjem koncertu pri Andreju Karoliju, kjer bodo poleg skladbe Zaljubila odigrali še dve novi skladbi.

Neja Jerant