Maša je oseba, ki ti da vedeti, da nima smisla biti prestrašen na zalogo preden kaj novega poskusiš, po pogovoru z njo pa dobiš navdih, ideje in spodbudo, da se da.

Njene zgodbe se prepletajo med organizacijo dogodkov, stiki z javnostmi, novinarstvom in glasbenim menedžmentom. Oddaje na televiziji je soustvarjala že kot najstnica. Kot voditeljica je delala na MTV Adria. Že vrsto let skrbi za komunikacijo pri srbskem festivalu Exit, sodelovala je z zasedbo Koala Voice, trenutno pa večino svojega delovnega časa namenja Magnificu in konceptu plesnih dogodkov in delavnic Dada Disco.

Maša je oseba, ki ti da vedeti, da nima smisla biti prestrašen na zalogo preden kaj novega poskusiš, po pogovoru z njo pa dobiš navdih, ideje in spodbudo, da se da

Zgodbe Maše Pavoković se prepletajo med organizacijo dogodkov, stiki z javnostmi, novinarstvom in glasbenim menedžmentom. Oddaje na televiziji je soustvarjala že kot najstnica. Kot voditeljica je delala na MTV Adria. Že vrsto let skrbi za komunikacijo pri srbskem festivalu Exit, sodelovala je z zasedbo Koala Voice, trenutno pa večino svojega delovnega časa namenja Magnificu in konceptu plesnih dogodkov in delavnic DadaDisko.

Špilferderber je podkast generacije in za generacijo, ki se je rojevala v času, ko so černobilski radioaktivni oblaki ravno pustili svoje sledi na slovenski solati in gobah.

Jurij Drevenšek