Prva letošnja reprezentančna akcija bi znala biti najpomembnejša. Članska vrsta začenja kvalifikacije za Katar. Za uvod v Ljubljano prihajajo svetovni podprvaki. Večina reprezentantov se je naigrala v zadnjih tednih, slišali pa boste, kako uspešni so bili v svojih klubih. Pred reprezentanti do 21-ega leta je zgodovinska priložnost. Doma bodo prvič igrali na Euru. Slišali boste, kako odmeva nevpoklic Jana Mlakarja in kdo so najobetavnejši igralci, ki bodo v naslednjih dneh igrali v Sloveniji. Simon Rožman je novi trener Maribora. Kako se bo njegova filozofija vklopila v klub, ki potrebuje prenovo? Podrobneje pa tudi o razburkanem tednu zagrebškega Dinama. V ponedeljek sta odstopila brata Mamić, torej posebni svetovalec kluba ter športni direktor in trener, v četrtek pa so se hrvaški prvaki prek Tottenhama prebili v četrtfinale evropske lige. Radijska zasedba je bila tokrat polna. Ob voditelju Luki Petriču so se zbrali Boštjan Janežič, Marko Cirman, Aljaž Golčer in Jože Pepevnik.

Slovenci kvalifikacije začenjajo proti Hrvatom, Rusom in Ciprčanom, mlada vrsta v izložbi, Simon Rožman prišel prenovit Maribor

Prva letošnja reprezentančna akcija bi znala biti najpomembnejša. Članska vrsta začenja kvalifikacije za Katar. Za uvod v Ljubljano prihajajo svetovni podprvaki. Večina reprezentantov se je naigrala v zadnjih tednih, slišali pa boste, kako uspešni so bili v svojih klubih.

Pred reprezentanti do 21-ega leta je zgodovinska priložnost. Doma bodo prvič igrali na Euru. Slišali boste, kako odmeva nevpoklic Jana Mlakarja in kdo so najobetavnejši igralci, ki bodo v naslednjih dneh igrali v Sloveniji.

Simon Rožman je novi trener Maribora. Kako se bo njegova filozofija vklopila v klub, ki potrebuje prenovo? Podrobneje pa tudi o razburkanem tednu zagrebškega Dinama. V ponedeljek sta odstopila brata Mamić, torej posebni svetovalec kluba ter športni direktor in trener, v četrtek pa so se hrvaški prvaki prek Tottenhama prebili v četrtfinale evropske lige. Radijska zasedba je bila tokrat polna. Ob voditelju Luki Petriču so se zbrali Boštjan Janežič, Marko Cirman, Aljaž Golčer in Jože Pepevnik.

Aljaž Golčer, Boštjan Janežič, Luka Petrič, Marko Cirman, Jože Pepevnik