V novi seriji oddaj o rekreaciji se bomo posvetili vadbi v družinskem krogu. Kaj torej lahko počnemo in s tem ohranjamo svojo splošno kondicijo. Ker je vadba na prostem dovoljena in s strani stroke tudi priporočena, bo v naslednjih štirih oddajah vse skupaj v glavnem potekalo na prostem. V prvi oddaji smo odšli na disk golf in preskakovali kolebnico.

V prvi oddaji smo igrali disk golf in preskakovali kolebnico

V novi seriji oddaj o rekreaciji se bomo posvetili vadbi v družinskem krogu. Kaj torej lahko počnemo skupaj in hkrati ohranjamo svojo splošno kondicijo? Ker je vadba na prostem dovoljena in jo stroka tudi priporoča, bo v naslednjih štirih oddajah vse skupaj v glavnem izvedeno na prostem. V oddajah se bomo razgibali tudi z vadbami, na katere smo morda že pozabili. Zanje ne potrebujemo ne dragih pripomočkov niti veliko dodatnega časa.
V prvi oddaji smo odšli na disk golf in se priključili akciji Skači s kolebnico, preskoči Covid! O tem, zakaj je vadba v zaprtih prostorih bolj problematična, kot tista na prostem, je spregovorila Dr. Zarja Muršič, televizijski komentator in profesor športne vzgoje Peter Kavčič pa je podal tudi praktičen primer družinske vadbe.

Jure Jeromen, Nina Smole