Notice

Narat – Pusti kamne na tleh

Pesem govori o pomirjenosti, ki sledi pretresu in strahu

Foto - Ivian Kan Mujezinović 1 (1)
foto: Ivian Kan Mujezinović

Boštjan Narat ima novo skladbo, ki je nastala pred petimi leti: "Gre za osebno korespondenco, vezano na pomembne dogodke v življenju, ki so pred petimi leti spodbudili nastanek te pesmi. Pusti kamne na tleh je SMS-sporočilo, ki sem ga prejel. Iz tega se je v hipu razvila pesem, potem pa je minilo nekaj časa, da sem jo oblikoval do končne oblike, s katero sem bil zadovoljen."

"Glavno sporočilo pesmi je, da je po tem, ko se ti skala odvali od srca, včasih najbolje, da kamne pustiš ležati in si jih ne nalagaš nazaj."

Nova skladba še ne pomeni novega kantavtorskega albuma, čeprav te možnosti ne izključuje: "Gotovo enkrat bo, a ne še tako kmalu. Zelo sem osredotočen na novi album Katalene, deveti studijski album, ki izide maja in bo imel naslov Kužne pesmi, hkrati s Kataleno letos praznujemo 20-letnico obstoja in delovanja in s tem načrtujemo živahno koncertno poletje, če bo to le mogoče, pripravljam tudi novo knjižno izdajo in še in še. Jasno pa me spet odnaša tudi na to področje boja."

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih