Galerija

Mr. Mitch − Lazy

Minimalističen post grime

Končno se je utrnil! Odvod famozne in ekskluzivno avtohtone britanske ritmike. Z njim si vsa scena, vključno z Galerijo, viša vrednost. Mr. Mitch je izvrsten. Samosvoj producent na tretjem albumu tako vneto razliva svojo ustvarjalnost, da naslov dela predstavlja grob antagonizem. Ob tem, da Lazy ni povsem minimalistična gradnja.
Premierno v Galeriji nastopijo misteriozne kotlinske trap sile, zbrane v kombu SBO, prav tako Tim Tekavec, prihajajoči vitez domačinskega sweet-rapa. S svežega albuma Veš kaj bi ti mogu se bo Emkeju mudilo predstaviti še eno. Ameriška raperka in soularka Chika je z novim EP-jem Once Upon A Time navdušila petične hiphopovske navijače, Drake pa je spet zamajal kompleten global. Prav vse tri viže, ki jih vključuje EP Scary Hours 2, so si naenkrat drznile zasesti celoten zmagovalni oder ali vse stopničke ameriške lestvice singlov, kar je rekord med rekordi. Posebej opozorim na prvi valovski vstop holandskega ustvarjalca deep-housa Teeja Manga, newyorška elektroničarka Octo Octa pa zmaga na koncu oziroma v finalu.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih