Dobovcu je uspel veliki met: nastopil bo na zaključnem turnirju lige prvakov v dvoranskem nogometu. Vozovnico zanj je priboril v kazahstanskem Almatyju, kjer je na četrtfinalni tekmi z 2:1 premagal domači Aktobe. Eno pomembnejših vlog v ekipi aktualnih slovenskih prvakov ima Kristjan Čujec, ki se je na turnir najboljših prebil drugič v svoji karieri.

Dobovec med najboljših 8 v ligi prvakov v dvoranskem nogometu

Dobovcu je uspel veliki met, saj bo nastopil na zaključnem turnirju lige prvakov v dvoranskem nogometu. Uvrstitev so si zagotovili v kazahstanskem Almatyju, kjer so z 2:1 premagali domači Aktobe. Pomembno vlogo v ekipi aktualnih slovenskih prvakov ima Kristjan Čujec, ki se je na turnir najboljših prebil drugič v karieri.

"Nivo je res visok, igralci so vrhunski, vsaka napaka se kaznuje. Mislim, da je to najvišji nivo, kar se jih lahko doseže." -Kristjan Čujec

Letošnja sezona je prilagojena, saj bo zaključni turnir gostil 8 ekip namesto 4. Čujec je edini Slovenec z nastopom na turnirju najboljših. Leta 2014 je bil z Arazom iz Azerbajdžana tretji.

"V polfinalu smo z Barcelono streljali penale. Tam je malo srečo, malo ne. Klubsko vodstvo je bilo zadovoljno, sploh potem ko smo bili tretji." -Kristjan Čujec

Dobovec v četrtfinalu čaka aktualni evropski prvak Barcelona.

Sandi Škvarč