Galerija

Grandbrothers – All The Unknown

Zanke za neznanke

Po novem ju najdemo še globlje. Člana zasedbe Grandbrothers na svojem tretjem albumu slavita znano formo, vsi meditativni učinki, ki se cedijo iz njune prepoznavne kombinatorike, pa se zdijo bolj resni kot kadar koli prej. Düsseldorfski duet koncertnega klavirja in digitalnih ritmik oziroma njegova operaterja (Erol Sarp, Lukas Vogel) se nezadržno približuje prvi transgresijski jakostni skupini.
K ambientalni džezovski fatamorgani lepo pristoji šopek hiphopovskih skladb. Svoj nov odličen globoko-funkoidni singličen zamah Rephenomenom bo premierno predstavil Mirko Grozny. S krasno oklepno metaforo, iz katere izstopi Vitez, nas prizemlji Skova, člani skupine Captial Crew pa pristavijo simptomatičen očitek svoji sošolki – ki ji je več kot očitno pomembno samo zbiranje všečkov na družabnih omrežjih –, da gre za tako rekoč smrtni salto na Instagramu.
V sekciji hiphopovske novosti sta Yelawolf in Pooh Shiesty, med povratniki pa D Smoke, Madlib in R&B duet VanJess. Najdaljši komad na seznamu bo nov pridelek newyorške house producentke Octo Octe.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih