Notice

Corti Collective - Slowly

Vizije bolj ljubečega in razumevajočega sveta

corti
foto: Eva Prusnik

Mladi kolektiv sestavljajo Eva Prusnik, Gašper Gađo Povše, Grega Povše in Matej Kurinčič. Pred kratkim so izdali dve skladbi, 20. marca pa bo izšel njihov album z naslovom Repeat-flowering Rose. »Album pripoveduje o zorenju zavesti, o tem, kako se v različnih obdobjih manjša ego in večata zavest in navzočnost, tako kot v naravi

"Skladbo Slowly sem napisala pred sedmimi leti in se je razvijala vse do danes. Besedilo pripoveduje o ljubezni, o spolnih odnosih, o intimnosti, o tem, da se prepustiš občutku, telesu, prisotnosti."

Njihov cilj je raziskati sisteme prepričanj, ki jih vsrkamo v obdobju odraščanja, in s predelovanjem najti prostor za nekaj novega, za nove oblike ustvarjanja, nove oblike razumevanja sveta. "Moja želja je biti čim bolj iskrena, občutenje čustev ima zame primarno vlogo in preoblikuje moj glas. Vsakič je drugačen, ker opisuje različne izkušnje."

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih