freekind. smo v Noticah gostili maja lani, takrat sta pianistka in vokalistka Sara Ester Gredelj ter bobnarka Nina Korošak Serčič predstavili skladbo Beauty, ki jo najdemo na njunem prvem mini albumu z naslovom Not Good Enough. Več o albumu v tokratnih Noticah.

Skladba, ki govori o občutku sreče

Zasedbo freekind. smo v Noticah gostili maja lani, takrat sta pianistka in vokalistka Sara Ester Gredelj ter bobnarka Nina Korošak Serčič predstavili skladbo Beauty, ki jo najdemo na njunem prvem minialbumu z naslovom Not Good Enough.

"Seveda sva se med ustvarjanjem albuma spraševali, ali sva dovolj dobri, pa vendar ne gre za to. Pomembno je, da glasbo deliš, ljudje jo bodo začutili in to je pomembnejše."

Na njem je pet skladb, ki so premišljeno razvrščene. "Začne se s skladbo Problems, ki sva jo ustvarili v karanteni in pripoveduje o težavah, ki nastanejo, ko z nekom preživiš več časa, kot si vajen, hkrati pa sporoča, da je ljubezen močnejša in jih lahko reši. Ta tematika spremlja ves minialbum, zaokroži pa ga skladba Blessings, ki pripoveduje o trenutku, ko se zavemo in začutimo srečo."

 

Neja Jerant