Zgodovina je sicer polna teorij zarot, ki so nastopile ob pandemijah, a vse povezane z mobilnim omrežjem 5G v zadnjih letih še posebej izstopajo. Zakaj so tako privlačne, kaj 5G prinaša in zakaj neupravičeno vzbuja skrb in razburja? V minulem odbitem letu smo veliko govorili o mobilnem omrežju prihodnosti, Vroči mikrofon zato povzema več epizod podkasta Odbita do bita in tolmači ključne pomisleke.

Mobilno omrežje 5G v zadnjem letu izstopa. Tudi razburja in vzbuja skrb. Zakaj?

Zgodovina je polna teorij zarot, ki so nastopile ob pandemijah, a vse povezane z mobilnim omrežjem 5G v zadnjih letih še posebej izstopajo. Zakaj so tako privlačne, kaj 5G prinaša in zakaj neupravičeno vzbuja skrb in razburja?

V preteklem odbitem letu smo veliko in večkrat govorili o mobilnem omrežju prihodnosti, zato v prvem letošnjem sredinem Vročem mikrofonu povzemamo več epizod podkasta Odbita do bita.

Poslušajte tudi:

Naročite se na podkast o novih tehnologijah. Razpravi o odbitih temah se lahko pridružite na Twitterju. Zanimivosti iz tehnološkega sveta pošiljamo tudi v elektronske nabiralnike. Naročilnica na Odbito pismo je tukaj.

Maruša Kerec