Slovenija je osvojila prvo mesto v ligi C in napredovala na višjo raven lige narodov, v nogometnem podkastu Vala 202 pa so se gostje spraševali, kako dobro je igrala slovenska reprezentanca v zadnjih tekmah. S pomembno točko si je v Atenah zagotovila tudi najboljše možno izhodišče za morebitni preboj v dodatne kvalifikacije prek tega tekmovanja. Boštjan Janežič, Aljaž Golčer, Marko Cirman, Jože Pepevnik in voditelj Luka Petrič so prečesali bobne za žreb kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2022. Slovenija je v četrtem, še nikoli se ni iz višjega uvrstila na veliko tekmovanje, gostje pa so ugotovili, da je v prvih treh bobnih precej več neugodnih tekmecev kot pa ugodnih. Prisluhnite tudi Josipu Iličiću, ki se je razgovoril po nedeljski zmagi proti Kosovu.

Po uspešni nogometni jeseni so oči uprte k žrebu za svetovno prvenstvo v Katarju. Kateri tekmeci so najugodnejši, kateri najmanj?

Slovenija je osvojila prvo mesto v ligi C in napredovala na višjo raven lige narodov, v nogometnem podkastu Vala 202 pa so se gostje spraševali, kako dobro je igrala slovenska reprezentanca v zadnjih tekmah? S pomembno točko si je v Atenah tudi zagotovila najboljše možno izhodišče za morebitni preboj v dodatne kvalifikacije prek tega tekmovanja. Boštjan Janežič, Aljaž Golčer, Marko Cirman, Jože Pepevnik in voditelj Luka Petrič so prečesali bobne za žreb kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2022. Slovenija je v četrtem, še nikoli se ni iz višjega uvrstila na veliko tekmovanje, gostje pa so ugotovili, da je v prvih treh bobnih precej več neugodnih tekmecev kot pa ugodnih. Prisluhnite tudi Josipu Iličiću, ki se je razgovoril po nedeljski zmagi v Kosovu, Kranjčan je povedal, je reprezentanca njegova družina, kljub temu, da je v jeseni svoje kariere, ko se mnogi odločijo, da se posvetijo zgolj klubskim obveznostim, pa pravi, da bi rad čim dlje igral za Slovenijo.

Aljaž Golčer, Boštjan Janežič, Luka Petrič, Marko Cirman, Jože Pepevnik