Reprezentanti do 21 let so se uprli metodam selektorja Primoža Glihe. V odprtem pismu nogometni zvezi so zatrdili, da zaradi žaljenja, slabe komunikacije, vdiranja v zasebnost in neodgovornega ravnanja ne želijo več igrati pod njegovim vodstvom. V novem delu nogometnega podkasta boste slišali, kakšni so razlogi za in proti odrešitvi Glihe. Njegovi zagovorniki pravijo, da igralci ne smejo menjati trenerja in da so rezultati solidni, njegovi nasprotniki pa, da je njegov odnos nedopusten in neprofesionalen ter da zdaj, ko nima več podpore igralcev, zanj ni več poti nazaj, saj si slovenski nogomet ne more privoščiti, da se odreče takšnemu številu mladih nogometašev. V oddaji tudi o strnjeni slovenski prvoligaški druščini, vodilno Muro in deveti Aluminij loči le pet točk, pa o pozitivnem vtisu, ki ga je izbrana vrsta pustila v Kosovu in predvsem Moldaviji. Gostje oddaje Boštjan Janežič, Jože Pepevnik in Aljaž Golčer ter voditelj Luka Petrič pa so se dotaknili lige prvakov. V torek se začne skupinski del. Spraševali pa so se, kdo je prvi favorit, kako izgleda Barcelona pod Koemanom in kaj dolgotrajna poškodba van Dijka pomeni za Liverpool?

Vodilno Muro in deveti Aluminij v prvi ligi loči le pet točk, reprezentanca pustila dober vtis v ligi narodov, začenja pa se liga prvakov

Reprezentanti do 21-ega leta so se uprli metodam selektorja Primoža Glihe. V odprtem pismu nogometni zvezi so zatrdili, da zaradi žaljenja, slabe komunikacije, vdiranja v zasebnost in neodgovornega ravnanja ne želijo več igrati pod njegovim vodstvom. V novem delu nogometnega podkasta boste slišali, kakšni so razlogi za in proti odrešitvi Glihe. Njegovi zagovorniki pravijo, da igralci ne smejo menjati trenerja in da so rezultati solidni, njegovi nasprotniki pa, da je njegov odnos nedopusten in neprofesionalen ter da zdaj, ko nima več podpore igralcev, zanj ni več poti nazaj, saj si slovenski nogomet ne more privoščiti, da se odreče takšnemu številu mladih nogometašev. V oddaji tudi o strnjeni slovenski prvoligaški druščini – vodilno Muro in deveti Aluminij loči le pet točk, pa o pozitivnem vtisu, ki ga je izbrana vrsta pustila v Kosovu in predvsem Moldaviji. Gostje oddaje so bili Boštjan Janežič, Jože Pepevnik in Aljaž Golčer, voditelj pa Luka Petrič, dotaknili pa so se tudi lige prvakov. V torek se začne skupinski del. Spraševali pa so se, kdo je prvi favorit, kako izgleda Barcelona pod Koemanom in kaj dolgotrajna poškodba van Dijka pomeni za Liverpool?

Aljaž Golčer, Boštjan Janežič, Luka Petrič, Jože Pepevnik