Treninge sežanskega nogometnega prvoligaša šele od minulega tedna vodi glavni strateg Mauro Camoranesi. Epidemija ga je namreč dlje časa zadržala v Argentini, kjer živi z družino. Precej diplomatskih aktivnosti in spretnosti je bilo potrebnih, da je vendarle sedel na letalo in preko Rima in Trsta pripotoval v Sežano. Ekipo Tabora je vodil na včerajšnji generalki pred uvodno tekmo nadaljevanja sezone, ko v goste prihaja Olimpija. Preizkus ni uspel, saj je bil Koper boljši kar s 5:1 in zato je bil Mauro, ki ga je pred mikrofon povabil Sandi Škvarč, malce bolj redkobeseden.

Treninge sežanskega nogometnega prvoligaša šele od prejšnjega tedna vodi glavni strateg Mauro Camoranesi

Epidemija ga je namreč dalj časa zadržala v Argentini, kjer živi z družino. Precej diplomatskih dejavnosti in spretnosti je bilo potrebnih, da je vendarle sedel na letalo in prek Rima in Trsta pripotoval v Sežano.

Ekipo Tabora je vodil na včerajšnji generalki pred prvo tekmo nadaljevanja sezone, ko v goste prihaja Olimpija. Preizkus ni uspel, saj je bil Koper boljši s kar 5 : 1 in zato je bil Mauro malce bolj redkobeseden.

Sandi Škvarč