Po poteh prigod in najbolj nenavadnih zgodb odpovedanih koncertov s poslušalci in obiskovalci koncertov.

Po poteh prigod in najbolj nenavadnih zgodb odpovedanih koncertov s poslušalci in obiskovalci koncertov

Lena je oboževala Amy Winehouse, pa je pevka nekaj dni pred koncertom umrla. Jernej je kupil vstopnice za Phila Collinsa, pa je gospod padel in si pri tem poškodoval glavo, koncert je bil prestavljen. Skunk Anansie so dvakrat odpovedali koncert v Zagrebu. Enkrat so celo opravili tonsko vajo, koncerta pa pevka ni zmogla. Peter je ostal brez koncerta Oasis, ker je pevec Liam v pretepu ostal brez zob. 

Absolutni rekorder v odpovedih koncertov pa je Morrissey. V karieri je do zdaj odpovedal 302 koncerta. Eden od razlogov je vonj po mesu. Leta 2015 je v Ljubljani sicer nastopil, čeprav bi se lahko zapletlo, če organizator v zadnjem hipu ne bi dobesedno ugasnil plošč za žar pred dvorano Tivoli.

Tovornjak z opremo so ukradli … Alanis, Kodeljevo.

— Alan Orlic (@AlanOrlic) March 4, 2020

Oasis München, mogoče 2005/2006 Liama je večer prej v lokalnem pubu nekdo na gobec in mu izbil zob. Odletel k zobozdravniku na Otok in koncert je bil odpovedan.

— Klavdij Lukežič (@Me_Klaudius) March 4, 2020

U2 berlin 2018 po treh pesmih zaradi megle na odru odpovedale Bonotove glasilke in po uri in pol čakanja je bil koncert odpovedan.

— GregorFidej (@funkgod86) March 4, 2020

Motörhead v Ljubljani, enkrat konec osemdesetih. Bobnar in (prevelika količina?) drog.

— Matejka Rebolj (@wherethejoylies) March 4, 2020

Ma metaldays ene par let nazaj, so Volbeat po treh komadih nehal zaradi glasilk pevca, potem so nam pa karte veljale še za naslednji dan!?. Zato sem pol videl še Megadeth!

— Mitja Lamovšek (@MitjaLamovsek) March 4, 2020

Maruša Kerec, Nina Manfreda