V drugi pomladni epizodi nogometnega podkasta Žoga je okrogla je največ poudarka na domačem prvenstvu, ki se s tekmami 21. kroga nadaljuje ta vikend. Največ pozornosti bo požel večni derbi med Mariborom in Olimpijo, na katerem bodo zelenobeli branili štiri točke prednosti pred vijoličastimi. Športni reporter Radia Slovenija Boštjan Janežič zavoljo težav v gostujočem taboru pričakuje previdno Olimpijo.

"Samo šestnajst krogov je do konca. Maribor bolj potrebuje zmago kot Olimpija, čeprav Hadžić obrambno ne zna igrati, pa bo verjetno več previdnosti na strani Ljubljančanov, kjer je največ vprašajev v obrambni vrsti. Bagnack in Samardžić sta kaznovana, ob novincu Kamyju se kot zamenjavo omenja Burina ali pa Šmeja. Verjetno pa bo Olimpija odigrala nekoliko bolj ozko, Boakye in Jurčević bosta imela več obrambnih nalog, morda bosta na igiršču kar dva defenzivna vezista."

Janežiču sta se v tokratni epizodi v studiu pridružila še voditelj Marko Cirman in Jože Pepevnik, sogovorniki pa so se dotaknili vseh desetih prvoligašev ter pogledali tudi na aktualno evropsko nogometno dogajanje.

V drugi pomladni epizodi nogometnega podkasta Žoga je okrogla je največ poudarka na domačem prvenstvu, ki se s tekmami 21. kroga nadaljuje ta vikend

Največ pozornosti bo požel večni derbi med Mariborom in Olimpijo, na katerem bodo zelenobeli branili štiri točke prednosti pred vijoličastimi. Športni reporter Radia Slovenija Boštjan Janežič zavoljo težav v gostujočem taboru pričakuje previdno Olimpijo.

“Samo šestnajst krogov je do konca. Maribor bolj potrebuje zmago kot Olimpija, čeprav Hadžić obrambno ne zna igrati, pa bo verjetno več previdnosti na strani Ljubljančanov, kjer je največ vprašajev v obrambni vrsti. Bagnack in Samardić sta kaznovana, ob novincu Kamyju se kot zamenjavo omenja Burina ali pa Šmeja. Verjetno pa bo Olimpija odigrala nekoliko bolj ozko, Boakye in Jurčević bosta imela več obrambnih nalog, morda bosta na igiršču kar dva defenzivna vezista.”

Boštjanu Janežiču sta se v tokratni epizodi v studiu pridružila še voditelj Marko Cirman in Jože Pepevnik, sogovorniki pa so se dotaknili vseh desetih prvoligašev ter pogledali tudi na aktualno evropsko nogometno dogajanje.

Marko Cirman