V poizkusni izdaji NBA podkasta Vala 202 so se Matej Hrastar, Tilen Jamnik in Jan Kropf pogovarjali o letošnji tekmi vseh zvezd in Luki Dončiću, ki je na njej sodeloval prvič. Jamnik je izpostavil, da se je pri slovenskem superzvezdniku morda čutilo nekaj živčnosti, in da je, kot kaže, veličina dogodka do živega prišla tudi njemu. Novinar MMCja sicer ni navdušen nad takšnimi spektakli, je pa lepo videti slovenskega košarkarja med najboljšimi na svetu. To je pred Dončićem uspelo le Goranu Dragiću, Dončić pa je prvi, ki je bil izbran v prvo peterko. Urednik portala Slovenska košarka Jan Kropf, ki si je All star konec tedna v Chicagu ogledal v živo, je povedal, da je bila okoli Dončića ves čas gneča kot okoli največjih zvezdnikov, njegovega dresa pa v čikaških trgovinah ni bilo najlažje najti. Sogovorniki so podali tudi mnenje o novem formatu tekme vseh zvezd, povedali kaj je še izstopalo med ostalimi spremljevalnimi dogodki in za konec podali vsak svojo drzno napoved v rubriki Met s sredine.

20-letni fant, ki se je z nastopom na tekmi vseh zvezd zapisal v zgodovino slovenskega športa

Na Valu 202 so se v poskusni izdaji podkasta o NBA Tilen Jamnik, Jan Kropf in Matej Hrastar pogovarjali o letošnji tekmi vseh zvezd in Luki Dončiću, ki je na njej sodeloval prvič. Jamnik je poudaril, da se je pri slovenskem superzvezdniku morda čutilo nekaj živčnosti in da je, kot kaže, veličina dogodka do živega prišla tudi njemu.

Novinar MMC-ja sicer ni navdušen nad takšnimi spektakli, je pa lepo videti slovenskega košarkarja med najboljšimi na svetu. To je pred Dončićem uspelo le Goranu Dragiću, Dončić pa je prvi, ki je bil izbran v prvo peterko.

Urednik portala Slovenska košarka Jan Kropf, ki si je tekmo vseh zvezd konec tedna v Čikagu ogledal v živo, je povedal, da je bila okoli Dončića ves čas gneča kot okoli največjih zvezdnikov, njegovega dresa pa v čikaških trgovinah ni bilo najlažje najti.

Sogovorniki so podali tudi mnenje o novem formatu tekme vseh zvezd, povedali, kaj je še bilo v ospredju med drugimi spremljevalnimi dogodki, za konec pa je še vsak dodal svojo drzno napoved v rubriki Met s sredine.

Matej Hrastar