O neodločenem rimskem derbiju sta razpravljala navijač Lazia Luka Lukič in navijač Rome Marko Polak. Lazio je prekinil niz 11-ih zaporednih zmag, a zmanjšal razliko do prvega mesta in ostaja v troboju za naslov z Juventusom in Interjem. Lukič pravi, da imata vodilna kluba prednost, ker imata daljšo klop, Lazio pa se lahko osredotoči zgolj na ligo, saj je že izpadel iz Evrope. Lastniki kluba so precej previdni pri nakupih, a Lazio je pod vodstvom trenerja Simoneja Inzaghija ustvaril homogeno moštvo. Polak ni tako optimističen, saj so ameriški lastniki Romo vodili brezidejno, po vsaki sezoni so menjali igralce, tudi trenerje. V prvem polčasu, ko sta v oddaji gostovala Boštjan Janežič in Marko Cirman pa o novi, neuspešni prodaji Olimpije ter prestopu Andraža Šporarja v Lizbono. Voditelj podkasta Žoga je okrogla je Luka Petrič.

Maribor in Olimpija še brez odmevnih okrepitev; v Lizboni upajo, da so dobili nebrušen diamant v Šporarju; navijača Rome in Lazia o rimskem derbiju

O neodločenem rimskem derbiju razpravljata navijača Lazia Luka Lukič in Rome Marko Polak. Lazio je prekinil niz enajstih zaporednih zmag, a zmanjšal razliko do prvega mesta in ostaja v troboju za naslov z Juventusom in Interjem. Lukič pravi, da imata vodilna kluba prednost, ker imata daljšo klop, Lazio pa se lahko osredotoči zgolj na ligo, saj je že izpadel iz Evrope. Lastniki kluba so precej previdni pri nakupih, Lazio pa je pod vodstvom trenerja Simoneja Inzaghija ustvaril homogeno moštvo. Polak ni tako optimističen, saj so ameriški lastniki Romo vodili brez ideje, po vsaki sezoni so menjali igralce, tudi trenerje. V prvem polčasu, ko v oddaji gostujeta Boštjan Janežič in Marko Cirman, pa o novi, neuspešni prodaji Olimpije ter prestopu Andraža Šporarja v Lizbono. Voditelj podkasta Žoga je okrogla je Luka Petrič.

Boštjan Janežič, Luka Petrič, Marko Cirman