Po koncu prvega dela evropskega prvenstva v rokometu na prizorišču na Švedskem gostimo slovenskega selektorja Ljubomira Vranješa. Zanimivosti o preporodu slovenske reprezentance in uspešenm začetku prvenstva strnemo v športno pogovorni oddaji V sredo.

V Malmöju smo se pogovarjali s selektorjem slovenske rokometne reprezentance Ljubomirjem Vranješem, ki s Slovenijo na evropskem prvenstvu še ne pozna poraza

Po predtekmovalnem delu evropskega prvenstva v rokometu, na katerem Slovenija poraza ni doživela, smo se pogovarjali s svežim slovenskim selektorjem Ljubomirjem Vranješem.

“Imam neko filozofijo. To je za moštvo, ki bi rado uspelo, zelo pomembno. Vem tudi, da ni lahko v neko ekipo prinesti, kar misliš, da moraš. Posebej v balkanska moštva. Navajena so drugačnega načina vodenja, treniranja, kot sem navajen sam.”

Pogovor je potekal med tem, ko je selektor pripravljal videoposnetke in se že pripravljal na nadaljevanje turnirja. Zato pogovor ni bil dolg, selektorja nismo želeli motiti predolgo, saj včasih porabi tudi 20 ur za analizo enega tekmeca.

Prisluhite tudi našemu podkastu Cepelin.

Marko Pangerc, Uroš Volk