Svoje skupno delo v uprizoritvi Antigona, po motivih istoimenske drame Dušana Jovanoviča, predstavljajo tri slovenske mlade igralke. Gostje živijo in ustvarjajo v treh različnih mestih: Sanja Gregorčič v Londonu, Gaja Višnar v New Yorku in Nika Kaplja v Tolminu. Kako so se srečale in zakaj prav Antigona? Predstava Antigona bo svetvno premiero doživela 6.februarja na odru Mestnega gledališča ljubljanskega.

Svoje skupno delo v uprizoritvi Antigona, po motivih istoimenske drame Dušana Jovanoviča, predstavljajo tri slovenske mlade igralke: Sanja Gregorčič, Gaja Višnar in Nika Kaplja

Gostje živijo in ustvarjajo v treh različnih mestih: Sanja Gregorčič v Londonu, Gaja Višnar v New Yorku in Nika Kaplja v Tolminu. Kako so se srečale in zakaj prav Antigona? Predstava Antigona bo svetvno premiero doživela 6.februarja na odru Mestnega gledališča ljubljanskega.

Glavna tema glasbenega dela oddaje Proti etru nova plošča kitarista in producenta Jeffa Parkerja z naslovom Suite for Max Brown. Napovedal bom še prihajajoči album poljskoega dvojca novega jazza Skalpel, po dolgem času pa bomo slišali tudi enega zgodnjih favoritov oddaje, newyorško zasedbo instrumentalnega retro soula El Michels Affair.

Borja Močnik, Nina Zagoričnik