Interval

Interval – 52: Koncertni & Festival in konferenca & Kreativni

Koncerti ... 6. MENT Ljubljana ... Dulash Der DJ

Dulash Der DJ _ Foto_ Jolanda Fele  IMG_3359
Dulash Der DJ
foto: Jolanda Fele

Koncertni: izbor dogodkov od nedelje do nedelje.

Festival in konferenca: 6.mednarodni glasbeni festival in konferenca MENT Ljubljana

Naša prestolnica bo od srede do sobote v znamenju šestega mednarodnega festivala in konference MENT Ljubljana z množico koncertov svežih evropskih izvajalcev in skupin ter številnih menedžerjev, promotorjev, novinarjev in založnikov iz vse Evrope.
Tridnevni MENT Ljubljana 2020, ki bo v naši prestolnici na 14-ih prizoriščih gostil tako glasbene ustvarjalce, izvajalce in skupine kot glasbene profesionalce iz Evrope, sta predstavila gosta, umetniški vodja festivala Andraž Kajzer in menedžer konference Miran Rusjan.

Med slovenskimi glasbenimi ustvarjalci, ki bodo nastopili, bo tudi gost rubrike
Kreativni Interval: Dulash Der DJ

Štefan Cerjak a.k.a. Dulash der DJ je glasbeni producent, didžej, organizator dogodkov in poznavalec elektronske glasbe, ki na glasbeni sceni deluje od leta 2005.
Kot Dulash Der DJ je nastopal na klubskih dogodkih doma in v tujini, na primer: na festivalih Exit in Dimensions ter v klubih, kot so beograjski 20/44, dunajski Flex in zagrebški Masters.
Je ustanovitelj in član različnih glasbenih kolektivov, kot so npr. Niplodok, Scienceofuse, Kvalitat, WSBD in Big Nose Entertainment.
Organizira dogodke – klubske večere, producira glasbo, od leta 2012 soustvarja in pomaga pri organizaciji dogodkov in istoimenskih kompilacij Chilli Space. Na teh je izdajal tudi sam pod imenom Stashman in snoval različne projekte.
V okviru cikla koncertov in rezidenc Dvocikel je lani ustvarjal in nastopil na koncertih skupaj z ljubljanskim shoegaze bendom Haiku Garden.
DJ in producent Štefan Cerjak je oblikoval tudi zvok albumov drugim glasbenikom – prvenec kamniške skupine Matter in prvi samostojni album Sunny Suna. Produciral in oblikoval je tudi štiri skladbe za kompilacijo K4 Format.
Trenutno čas posveča svojemu solo prvencu, kot Dulash Der DJ pa bo v petek nastopil v Klubu K4 v Ljubljani – v sklepnem dnevu letošnjega šestega festivala MENT Ljubljana.