V najdaljši epizodi podkasta Cepelin do zdaj sta reporter Radia Slovenija Uroš Volk in dolgoletni slovenski reprezentant Jure Natek dodobra razdelala slovensko igro na polfinalni tekmi proti Španiji in razkrila, kaj so bili glavni razlogi za poraz. Prav tako nista mogla mimo nore polfinalne tekme med Hrvaško in Norveško ter posledice, ki jih bo maratonsko srečanje pustilo na obeh reprezentancah. Pred tekmo za tretje mesto Jure Natek opozarja predvsem na Norvežana Sagasona, ki ga je označil za najboljšega rokometaša na svetu, in pravi, da bodo na obračunu za bron odločale predvsem utrujenost, miselnost in karakter obeh ekip. V deveti izvedbi podkasta Cepelin pa v veliki meri izveste tudi, kaj si Natek in Volk mislita o sodnikih na prvenstvu in o tem, če je bolje, da te zbije vlak ali avto ter za koga bosta stiskala pesti v finalu.

Slovenski rokometni reprezentanci se prekp Španije ni uspelo uvrstiti v finale evropskega prvenstva, zato se bo za bron pomerila z Norveško

V najdaljši epizodi podkasta Cepelin do zdaj sta reporter Radia Slovenija Uroš Volk in dolgoletni slovenski reprezentant Jure Natek dodobra razdelala slovensko igro na polfinalni tekmi proti Španiji in razkrila, kaj so bili glavni razlogi za poraz. Prav tako nista mogla mimo nore polfinalne tekme med Hrvaško in Norveško ter posledic, ki jih bo maratonsko srečanje pustilo na obeh reprezentancah. Pred tekmo za tretje mesto Jure Natek opozarja predvsem na Norvežana Sagasona, ki ga je označil za najboljšega rokometaša na svetu. Pravi, da bodo na obračunu za bron odločali predvsem utrujenost, miselnost in značaj obeh ekip. V deveti izvedbi podkasta Cepelin pa v veliki meri izveste tudi o tem, kaj si Natek in Volk mislita o sodnikih na prvenstvu, o tem, ali je bolje, da te zbije vlak ali avto, ter za koga bosta stiskala pesti v finalu.

Uroš Volk, Klemen Verlič