V četrtek se bo s prvimi tekmami začelo 14. evropsko rokometno prvenstvo. Prvič bo to prvenstvo 24-ih reprezentanc in prvič v kar treh državah gostiteljicah. Na valu 202 bomo tudi ta rokometni euro pospremili s prenosi tekem slovenske reprezentance, prvi bo v petek ob 18-ih 15 proti Poljski, ter seveda dnevnimi poročili in reportažami s Švedske, prvič pa tudi z bolj podrobnimi analizami v podkastih. Naš strokovni komentator v podkastih bo dolgoletni reprezentant Jure Natek, poročevalca na prizorišču tekem slovenske reprezentance pa Marko Pangerc in Uroš Volk. Osrednja tema prve oddaje Cepelin nova selektorska energija in njena moč.

Naš strokovni komentator v podkastih bo dolgoletni reprezentant Jure Natek, poročevalca na prizorišču tekem slovenske reprezentance pa Marko Pangerc in Uroš Volk

V četrtek se bo s prvimi tekmami začelo 14. evropsko rokometno prvenstvo. Prvič bo to prvenstvo 24 reprezentanc in prvič v kar treh državah gostiteljicah.

Osrednja tema prve oddaje Cepelin sta nova selektorska energija in njena moč.

Na Valu 202 bomo tudi to evropsko rokometno prvenstvo pospremili s prenosi tekem slovenske reprezentance, prva bo v petek ob 18.15 proti Poljski, ter seveda dnevnimi poročili in reportažami iz Švedske, prvič pa tudi s podrobnejšimi analizami v podkastih.

Marko Pangerc, Uroš Volk