Kakšna je idealna enajsterica jesenskega dela prve nogometne lige? Skupaj so jo sestavljali člani podkasta Žoga je okrogla in tokratni gost Gorazd Nejedly s časnika Delo. Največ članov najboljše postave prihaja iz Olimpije, Maribora in Aluminija. Vsak od vodilnih treh klubov je prispeval tri igralce, trije igralci pa so bili soglasno izbrani, torej so se vsi strinjali, da spadajo zraven. To so drugi strelec prvenstva, član Celja Dario Vizinger, Olimpijin eksplozivni krilec Luka Menalo in prvi adut Maribora Rok Kronaveter. Ob Nejedlyju so v oddaji sodelovali člani športne redakcije Radia Slovenija Marko Cirman, Jože Pepevnik in voditelj Luka Petrič, pogovarjali pa so se tudi o negotovi zimi, ki čaka Olimpijo, razmišljali zakaj je Maribor točke zapravljal proti klubom s spodnjega dela lestvice ter razpravljali ali je Zlata žoga šla v prave roke in kakšna bo prihodnost Cristiana Ronalda, ki pri Juventusu v tej sezoni ne blesti.

V najboljši ekipi jesenskega dela po trije člani Olimpije, Aluminija in Maribora

Kakšna je idealna enajsterica jesenskega dela prve nogometne lige? Skupaj jo sestavljajo člani podkasta Žoga je okrogla in tokratni gost Gorazd Nejedly s časnika Delo. Največ članov najboljše postave prihaja iz Olimpije, Maribora in Aluminija. Vsak od vodilnih treh klubov prispeva tri igralce, trije igralci pa so izbrani soglasno, torej se vsi sogovorniki strinjajo, da spadajo zraven. To so drugi strelec prvenstva, član Celja Dario Vizinger, Olimpijin eksplozivni krilec Luka Menalo in prvi adut Maribora Rok Kronaveter.

Ob Nejedlyju v oddaji sodelujejo člani športne redakcije Marko Cirman, Jože Pepevnik in voditelj Luka Petrič, pogovarjajo pa so se tudi o negotovi zimi, ki čaka Olimpijo, razmišljajo, zakaj je Maribor točke zapravljal proti klubom s spodnjega dela lestvice, ter razpravljajo, ali je Zlata žoga šla v prave roke in kakšna bo prihodnost Cristiana Ronalda, ki pri Juventusu v tej sezoni ne blesti.

Luka Petrič, Marko Cirman, Jože Pepevnik