Leto 2019 je bilo polno športnih presežkov, nanje so se osredotočili v športnem uredništvu in pripravili pregled uspehov v letošnjem letu. V prvem delu se z Anjo Hlača Ferjančič in Boštjanom Reberšakom spominjamo drugega mesta slovenskih odbojkarjev na letošnjem Evropskem prvenstvu in odbojkarske evforije, ki je septembra vladala v Sloveniji. Drugi del pregleda posvečamo kolesarju Primožu Rogliču, Igor Tominec in Dare Rupar sta se sprehodila skozi njegovo kariero in letošnjo zmago na dirki po Vuelti. V zadnjem delu Aljaž Golčer pregleda še preostale športne dogodke, ki so najbolj zaznamovali leto 2019.

Primož Roglič, Janja Garnbret, Luka Dončič, Eva Terčelj, slovenski odbojkarji in še mnogi drugi so nepozabno zaznamovali športno leto 2019

Leto 2019 je bilo polno športnih presežkov, nanje smo se osredotočili v športnem uredništvu in pripravili pregled uspehov v minulem letu.

V prvem delu se z Anjo Hlača Ferjančič in Boštjanom Reberšakom spominjamo drugega mesta slovenskih odbojkarjev na letošnjem evropskem prvenstvu in odbojkarske evforije, ki je septembra vladala v Sloveniji.

Drugi del pregleda posvečamo kolesarju Primožu Rogliču, Igor Tominec in Dare Rupar sta se sprehodila skozi njegovo kariero in letošnjo zmago na Vuelti.

V zadnjem delu Aljaž Golčer pregleda še preostale športne dogodke, ki so najbolj zaznamovali leto 2019.

Val 202