Gašper vsako leto tradicionalno s prijatelji 14 dni pred novim letom v brunarici igra računalniške igre. Sestri dvojčici Polona in Katja med sprehodom delita sladkarije mimoidočim. Alenka skupaj z družino tekmuje, kdo prvi po radiju sliši skladbo Last Christmas. Črtovi prijatelji pa že nestrpno pričakujejo njegov predbožični glasbeni miks.

Od skupinskega 14-dnevnega igranja računalniških igric v brunarici do ocvrtih gosenic v Južni Afriki

Gašper vsako leto tradicionalno s prijatelji 14 dni pred novim letom v brunarici igra računalniške igre. Sestri dvojčici Polona in Katja med sprehodom delita sladkarije  mimoidočim. Alenka skupaj z družino tekmuje, kdo prvi po radiju sliši skladbo Last Christmas. Črtovi prijatelji pa že nestrpno pričakujejo njegov predbožični glasbeni miks.

☝️ Iščeva (nenavadne) decembrske tradicije ?✨

Npr. nekoga, ki z družino tradicionalno gleda ene in iste božične filme. Nekoga, ki speče potice in jih razdeli po vasi, nekoga, ki vsakič odputuje, da se izogne praznični gneči …

Hvala za RT, @TviterusaMarusa & @anjahlaca

— Val 202 (@Val202) December 3, 2019

Pri nas imamo pa po večerji tradicionalno lutkovno predstavo, produkcija domače gledališče Huda miš. En dan po Božiču gre cela familija tradicionalno v kino:)

— SasaCecicErpic (@SasaCecicErpic) December 3, 2019

Pri nas se tradicionalno na božični večer igra tarok. ??‍♀️

— Eva (@gosenicae) December 3, 2019

Mi hodimo že približno 21 let v Portorož v času božiča. Da smo res skupaj kot ožja družina. Vedno tudi istega barmana pozdravit in klepetat, pa brez izjeme peš v Piran. :) Ker letos jaz delam 24. in 25., skočimo dol samo za en popoldan. Lepo je ❤️

— Neža Pušnik (@bodecanezaa) December 4, 2019

Anja Hlača Ferjančič, Maruša Kerec