Interval

Interval – 47: Koncertni, Mladi & Premierni

Koncerti ... In The Attic z novim albumom New Fears & premiera avtorskih skladb

Pruh_InTheAttic_4_small
foto: In The Attic

Koncertni Interval: izbor dogodkov od nedelje do nedelje v rubriki.

Mladi & Premierni Interval: skupina In The Attic s prihajajočim albumom New Fears
In The Attic je indie rock trio iz Ljubljane, natančneje je mlada mednarodna zasedba, v kateri ustvarjajo pevka in klaviaturistka Tatiana Smirnova iz Rusije, bobnar Christopher Charlesworth iz Avstralije in kitarist Edvard Hadalin – Ljubljančan, ki študira v Berlinu. Skupaj predstavljajo originalno glasbo z impaktnim emocijskim pesništvom in konceptualnimi besedili.
V dobrih štirih letih delovanja so se predstavili že na številnih odrih po Sloveniji. Marca lani so izdali prvenec Jimmy’s, ki z 10-imi pesmimi predstavlja fiktivno narativno zgodbo Jimmyja – moderno tragedijo, dokaj abstraktno in simbolično, z veliko domišljije in skritih referenc literature.
Junija lani so In The Attic postali zmagovalci pete Špil lige – pete sezone dijaškega glasbenega tekmovanja, nato so objavili nov single Fader, koncertirali in ustvarjali.
Letos so posneli pesmi za novo izdajo, navdih za besedila so tokrat našli v osebnih izkušnjah odraščanja. Novi album je ta teden skupina In The Attic napovedala z videospotom pesmi City Where We Gonna Go. Konceptualni kratkometražni album bo izdala v sredo, 18. decembra. Na dan izida ga bo koncertno premierno predstavila v klubu Channel Zero v Ljubljani.
Pred izidom albuma smo premierno predstavili izbor novih avtorskih pesmi.

 

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih