Aluminij je drugič zapored slovenskemu predstavniku v Evropi zabil štiri gole. Najprej doma proti Domžalam, v nedeljo pa še v Murski Soboti. V novi epizodi oddaje Žoga je okrogla o napadalnih adutih Šumarjev, tudi o mladem Hrvatu, ki je zabil sedem golov na sedmih tekmah in ima zelo slovensko ime, o Mihi Klepaču. V Evropi je izstopal angleški derbi, v katerem je City igral, Liverpool zadeval, VAR pa je spet buril duhove. Hansi Flick bi se lahko iz začasnega prelevil v stalnega trenerja Bayerna, začela pa se je reprezentančna akcija, ki bo nekaterim ponudila priložnost, da se prerinejo v ospredje Kekovih načrtov, Bojan Jokić pa pričakuje svoj stoti nastop. Gostje: Gorazd Nejedly s časnika Delo ter iz radijske športne redakcije Boštjan Janežič, Jože Pepevnik in voditelj Luka Petrič.

Velika spet zmagala v prvi ligi, Aluminij pa vnovič zabil štiri gole

Aluminij je drugič zapored slovenskemu predstavniku v Evropi zabil štiri gole. Najprej doma proti Domžalam, v nedeljo pa še v Murski Soboti. V novi epizodi oddaje Žoga je okrogla o napadalnih adutih šumarjev, tudi o mladem Hrvatu, ki je zabil sedem golov na sedmih tekmah in ima zelo slovensko ime, Mihi Klepaču.

V Evropi izstopa angleški derbi, v katerem je City igral, Liverpool zadeval, duhove pa je spet buril VAR. Hansi Flick bi se lahko iz začasnega prelevil v stalnega trenerja Bayerna, začela pa se je reprezentančna akcija, ki bo nekaterim ponudila priložnost, da se prebijejo v ospredje Kekovih načrtov, Bojan Jokić pa pričakuje svoj stoti nastop.

Gostje: Gorazd Nejedly s časnika Delo, iz radijskega športnega uredništva pa Boštjan Janežič, Jože Pepevnik in voditelj Luka Petrič.

Luka Petrič