Ali lahko kenguruji skačejo vzvratno, katera je najhitreje rastoča gora in kako hitro raste, zakaj je sončni zahod rdeč? Na tri čisto resna radiovedna vprašanja, ki so nam jih zastavili poslušalci, iščemo čisto resne odgovore – s strokovnjaki. V novi rubriki Frekvence X Radiovedni!

Frekvenca X je zagnala rubriko, v kateri odgovarjamo na vaša vprašanja. Prva tri: Katera je najhitreje rastoča gora in kako hitro raste, zakaj je sončni zahod rdeč, ali kenguruji skačejo vzvratno?

Ali lahko kenguruji skačejo vzvratno, katera je najhitreje rastoča gora in kako hitro raste, zakaj je sončni zahod rdeč? Na tri čisto resna radiovedna vprašanja, ki so nam jih zastavili poslušalci, iščemo čisto resne odgovore - s strokovnjaki. 

P. S.: Če te zanima karkoli iz sveta znanosti, zapiši vprašanje na twitterju @FrekvencaX ali v naši skupini na Facebooku.

Dobili smo podmladek! Jutri ob 12.00 na @Val202 zaganjamo rubriko #Radiovedni, v kateri odgovarjamo na vprašanja poslušalcev.

☀??Poslušaj spodaj, kaj bo v prvi oddaji ⬇

In če te zanima karkoli iz sveta znanosti, zapiši vprašanje pod objavo. Ne pozabi na ključnik #Radiovedni pic.twitter.com/f0cSq8eUQe

— Frekvenca X (@FrekvencaX) September 25, 2019

 

Jan Grilc, Maja Stepančič