Svež veter, nekaj najboljšega, kar se je zgodilo srbski glasbeni sceni, nova obsesija. To je Senidah, ki osvaja balkanski trg, glasbenica, ki želi širiti samo ljubezen, pravi, da moraš biti za preživetje na balkanskem trgu zver.

Senidah je s skladbo Slađana zatresla balkansko glasbeno sceno, pesem ima na youtubu več kot 40 milijonov ogledov. Uspeh se je zgodil, a moraš biti za preživetje na tem trgu zver, pravi

Svež veter, nekaj najboljšega, kar se je zgodilo srbski glasbeni sceni, nova obsesija. To je Senidah, ki osvaja balkanski trg, glasbenica, ki želi širiti samo ljubezen, pravi, da moraš biti za preživetje na balkanskem trgu zver. O glasbi, boju, oboževalcih, vzornikih, ljubezni … s Senido.

Senidah o komadu Slađana, ki ima na youtubu 40 milijonov ogledov: “Slađana je močna ženska, ki ne ve, kaj je življenje, kaj bi sama s sabo, ampak se ne pusti. Je močna ženska, a vsi imamo neke svoje borbe.”

 

Senidin vzornik je bil med drugim tudi Dino Merlin, ki ji je z glasbo znal prenesti emocije. Kot poskuša svojim oboževalcem prenesti tudi sama. “Vseskozi ponavljam, da želim prenesti samo ljubezen, samo dobro voljo, no hate, rada bi, da se imamo vsi fajn, radi. To je to.”

Maja Stepančič