Ker je kampiranje (pa tudi kompliciranje) med Slovenci priljubljeno, na vprašanje kako z enostavnostjo doseči komplicirane okuse odgovarja Boštjan Napotnik

Ker je kampiranje (pa tudi kompliciranje) med Slovenci priljubljeno, na vprašanje kako z enostavnostjo doseči komplicirane okuse odgovarja Boštjan Napotnik

Fotografije in recepti hrane na družabnih omrežjih res niso nič novega, a Boštjan Napotnik, poklicni okuševalec in ljubiteljski kuhar se počitniške kuhinje loteva zelo resno. Na blogu kruh & vino med počitnicami zaživi rubrika Kempinski. V Kempinskem 2019 se je znašlo 14 dni kampiranja ob morju, 14 obrokov in z njimi povezanih sočnih zgodb.

Odzivi s Twitterja:

Debela rezina frišnega belega kruha, kokošja argeta, kisla smetana in debele šnite poli klobase za po vrhu. #gurman #masterchefkrožnik https://t.co/EDBJX9KOJQ

— Pametnjakovič (@PametnaRit) August 25, 2019


Huh, dve indukciji pa električni žar. Letos v kampu od rižote do polente… #jemoparadi.

— Orvol Piškot (@TheOrvol) August 25, 2019

Imam omarico za posodo, štedilnik z dvema ploščama na plin in hladilno torbo na elektriko. Meniji so preprosti, testenine in riž s sezonsko zelenjavo, šunko in tuno, kakšna mineštra. Najboljši je zajtrk in jutranja kava pred šotorom ?☕.

— AlenkaDušak (@MisisDe) August 26, 2019

Letošnja kamp specialiteta – pašta-ragu Star-rio mare. Čez pol paketa ribanca. In Gosserjev radler.
Za oženit! ?

— Urska GŠ (@ZofiWitch) August 25, 2019

Minimalizem. Vse v eni gajbici. Študentski meniji (tuna, ketchup, špageti, piščanec s stojnice, krompir v prahu itd., kava obvezno).

— Nataša (@Natasaxyz) August 25, 2019

Maruša Kerec