Ime meseca

Ime julija je Anita Šumer

Avtorica knjige Drožomanija, ki je na izboru najboljših kuharskih knjig na svetu v Macau prejela nagrado za najboljšo knjigo o kruhu

B60K1552
Anita Šumer
foto: Osebni arhiv

Ime julija je Anita Šumer, avtorica knjige Drožomanija, ki je za prvo slovensko knjigo o peki z drožmi na izboru najboljših kuharskih knjig na svetu v Macau prejela nagrado za najboljšo knjigo o kruhu.

Rezultati

Loading ... Loading ...
KANDIDATI SO BILI ŠE:
  • Bronja Žakelj, pisateljica, ki je za svoj prvenec Belo se pere na devetdeset, eno najbolj branih knjig lanskega leta pri nas, prejela nagrado kresnik.
  • Renata Dacinger, urednica in voditeljica oddaje Ugriznimo znanost na TV Slovenija, ki jo je Združenje britanskih znanstvenih novinarjev v kategoriji video nagradilo s prvo nagrado.
  • Janko Petrovec, dopisnik RTV Slovenija iz Rima, ki je za svoj dokumentarni film Malta – temni obrazi skokovite gospodarske rasti prejel ugledno italijansko nagrado Cristiana Matano.
  • Petra Vladimirov, psihologinja in vzgojiteljica v Vzgojnem zavodu Kranj, ki se je z mladimi varovanci že petič zapored peš odpravila na več kot 170-kilometrsko pot iz Kranja do Pirana.
  • Anita Šumer, avtorica knjige Drožomanija, ki je za prvo slovensko knjigo o peki z drožmi na izboru najboljših kuharskih knjig na svetu v Macau prejela nagrado za najboljšo knjigo o kruhu.

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.