Start 26. izvedbe Dirke po Sloveniji ponuja eksplozivno mešanico, ki je v zadnjih letih ob ceste privabila tisoče kolesarskih navdušencev: velike ekipe svetovnega razreda, pet razgibanih in nepredvidljivih etap, domači in tuji zvezdniki ter televizijski prenos, ki tudi v tujini skrbi za prepoznavnost boja za zeleno majico.

V “prologu” kolesarskega podkasta razmišljamo o štirih zvezdnikih, ki bi lahko krojili razplet etap in skupnega seštevka dirke. Pod drobnogledom so Tadej Pogačarj, Esteban Chaves, Mark Cavendish in Pascal Ackermann, hkrati pa razpravljamo o trasi dirke in možnih presenečenjih.
Avtorji: Igor Tominec, Matej Hrastar, Jan Grilc in Luka Dolar

Vrača se kolesarski podkast Žoga je okrogla, kolo pa tudi! Vsak dan objavimo analizo etape, v "prologu" pa razmišljamo o štirih zvezdnikih

Start 26. izvedbe dirke po Sloveniji ponuja eksplozivno mešanico, ki je v zadnjih letih ob ceste privabila več tisoč kolesarskih navdušencev: velike ekipe svetovnega razreda, pet razgibanih in nepredvidljivih etap, domači in tuji zvezdniki ter televizijski prenos, ki tudi v tujini skrbi za prepoznavnost boja za zeleno majico.

V “prologu” kolesarskega podkasta razmišljamo o štirih zvezdnikih, ki bi lahko krojili razplet etap in skupnega seštevka dirke. Pod drobnogled smo postavili Tadeja Pogačarja, Estebana Chavesa, Marka Cavendisha in Pascala Ackermanna, hkrati pa razpravljamo o trasi dirke in možnih presenečenjih.

Novo epizodo podkasta Žoga je okrogla, kolo pa tudi bomo objavili vsako popoldne po koncu etape. Dogajanje lahko do nedelje v živo spremljate v etru Vala 202, slišali boste napovedi in odzive kolesarjev, prenesli vam bomo tudi zakulisno dogajanje in predstavili tiste, ki se nikoli ne pojavijo na televizijskih zaslonih, pa brez njih dirke vseeno ne bi bilo.

Igor Tominec, Jan Grilc, Luka Dolar, Matej Hrastar