Exit 202

Senidah, karaoke in nevihta

Tukaj je festival Exit! Vsak dan objavljamo vlog s prizorišča o prizorišču

Smo mladi, obožujemo muziko, veliko potujemo in govorimo. Smo pleme! Letošnjo temo tribe oziroma pleme smo vzeli zelo resno. Anže Ančimer in Dejan Komadina sta v terenskem studiu uredila dom za naslednje dni. Tim Urbanya pripravlja elektronske vložke, Uršula Zaletelj, Maja Stepančič in Gašper Andrinek pa na muziko, ki jo je izbral Žiga Klančar, plešemo in pojemo. Pa ne okoli odprega ognja, temveč odprtega odra. Okrog nas se zbirajo še druga plemena, skupna nam je ljubezen do muzike.

Reportaže, intervjuji, komentarji in prenosi koncertov! V ŽIVO s Petrovaradinske trdnjave od petka do nedelje po 19.30.

Priklopi se na festival Exit!

Glasbenica Senidah je včeraj nastopila na odru Fusion festivala Exit in povzročila evforijo pod odrom. V črnem kombinezonu vidno prevelike konfekcije in z masko na ustih je brez cenzure ogrela in pregrela ozračje. Feni so poznali vse njene komade, prepevali so uspešnice, kot sta Sladjana in Mišići … in zdi se, da je po osvojitvi slovenske scene zdaj dokončno osvojila tudi Srbijo in celoten Balkan. Kar niti ne preseneča. Senidah v vsak nastop vloži ogromno energije, tudi slava na Balkanu ni prišla čez noč. Poslušaj celoten intervju!

Novi Sad postane v času festivala Exit začasni dom več kot 200 tisoč obiskovalcem. Mesto diha s festivalom, ob njem pa sopihajo tamkajšnji prebivalci. Poslušaj reportažo!