Tretji dan Dirke po Sloveniji, tretji kolesar v skupnem vodstvu. Diegu Ulissiju je na vzponu na Dole lahko sledil le Rus Aleksandr Vlasov, na spustu v zaključnih kilometrih pa se je Ulissi otresel tudi njega in sam pripeljal na cilj v Idriji. S tem je prevzel vodstvo v skupnem seštevku za 19 sekund, v prvi deseterici pa so še vedno Tadej Pogačar (6. mesto), Jan Polanc (7.) in Luka Mezgec (10.).

V podkastu razmišljamo, kako je Ulissi danes le uspel izkoristiti dobro formo in ujeti zmago, potem ko se mu je včeraj za las izmuznila, o presenetljivo močnem Aleksandru Vlasovu in o neverjetnih navijaških prizorih, ki jih spremljamo ob trasi Dirke po Sloveniji.
Govorijo Igor Tominec, Matej Hrastar, Jan Grilc in gost Valter Bonča, domačin v Idriji in zmagovalec dirke leta 1995.

Tretji dan dirke po Sloveniji, tretji kolesar v skupnem vodstvu. V podkastu razmišljamo, ali lahko Ulissiju na jutrišnjem najtežjem vzponu še kdo ogrozi skupno zmago

Tretji dan dirke po Sloveniji, tretji kolesar v skupnem vodstvu. Diegu Ulissiju je na vzponu na Dole lahko sledil le Rus Aleksandr Vlasov, na spustu v zadnjih kilometrih pa se je Ulissi otresel tudi njega in sam pripeljal na cilj v Idriji. S tem je prevzel vodstvo v skupnem seštevku za 19 sekund, v prvi deseterici pa so še vedno Tadej Pogačar (6. mesto), Jan Polanc (7.) in Luka Mezgec (10.).

V podkastu razmišljamo, kako je Ulissiju danes le uspelo izkoristiti dobro formo in ujeti zmago, potem ko se mu je včeraj za las izmuznila, o presenetljivo močnem Aleksandru Vlasovu in o neverjetnih navijaških prizorih, ki jih spremljamo ob trasi dirke po Sloveniji.

Gost podkasta je domačin v Idriji Valter Bonča, drugi Slovenec, ki je slavil skupno zmago na dirki po Sloveniji leta 1995.

Igor Tominec, Jan Grilc, Matej Hrastar